Izbornik

Kako kupovati

Prije nego započnete proces kupovine molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete kupnje kao i uvjete korištenja stranice.
 
Za kupovinu u baby-centar.hr e-shopu morate se registrirati, preporučamo da to napravite jer ćete kao registrirani kupac na izbor imati daleko veći broj proizvoda, promocija i pogodnosti.
 
Molimo da strogo pazite da unesete valjanu e-mail adresu, jer je e-mail glavni komunikacijski kanal između Vas i baby-centar.hr e-shopa: putem e-maila Vas obaviještavamo o (ne)raspoloživosti pojedinih artikala iz narudžbe, na e-mail šaljemo ponude sa podacima za plaćanje, obaviješavamo Vas o statusu narudžbe, dogovaramo vrijeme dostave itd. Molimo Vas da pazite da je e-mail adresa s kojom ste se registrirali uvijek dostupna, da sandučić nije pun i da je u stanju primiti naše obavijesti.
 
U slučaju da imate uključene SPAM zaštite na Vašem e-mailu, molimo Vas da mail adresu info@baby-centar.hr stavite u Vaš adresar, kako se naši mailovi ne bi automatski pobrisali ili završili u SPAM folderu. Ne odgovaramo za nesporazume nastale nemogućnošću primanja naših e-mailova.
 
Za sva otvorena pitanja, molimo da nam se obratite na e-mail: info@baby-centar.hr.

1. Odaberite proizvod koji želite kupiti i kliknite na gumb "KUPI". Na sredini ekrana pojavit će se pop up prozor sa obavijesti da je proizvod dodan u košaricu. Možete nastaviti kupovati ili kliknuti na gumb "završi kupovinu" ukoliko ste odabrali sve što želite kupiti.
2. Kada ste odabrali sve artikle koje želite kupiti, kliknite na gumb "Košarica" u gornjem vodoravnom izborniku ili na link "završi kupovinu" u izbornoj traci ispod pretražnika. Molimo da pažljivo provjerite stanje košarice jer shop aplikacija pamti stare, nedovršene kupnje.
Upute za završetak kupnje:
Korak 1: Kupnju možete završiti kao registrirani korisnik, korisnik koji će se tek registrirati ili kao gost. Registrirani korisnici imaju mogućnost sakupljanja bodova prilikom svake kupovine, i zamjene istih za kupone s popustima. Izaberite opciju koja Vam odgovara i pažljivo popunite sve tražene podatke. Kliknite na gumb "Nastavi".
Korak 2: Adresa. Pažljivo popunite sve tražene podatke. Ukoliko se adresa za isporuku razlikuje od adrese za izdavanje računa, slijedite dani link, popunite sve tražene podatke i kliknite na gumb "Nastavi".
Korak 3: Način isporuke (HP EXPRESS ili drugi način koji je prikazan na stranicama baby-centar.hr). Kliknite na gumb "spremi i nastavi".
Korak 4: Način plaćanja. Izaberite način plaćanja:
OPCIJA virman/opća uplatnica/internet bankarstvo odnosi se na plaćanje unaprijed prijenosom sredstava na naš žiro-račun odnosno žiro-račun partnera-dobavljača. Nakon što završite kupovinu, obradit ćemo Vašu narudžbu i poslati Vam ponudu sa podacima za uplatu. Automatska potvrda narudžbe koju šalje shop aplikacija po završetku kupnje ne predstavlja konačne podatke za uplatu - moguće je da nekih artikala nema. Pričekajte ponudu sa podacima za uplatu.
OPCIJA plaćanja pouzećem odnosi se na plaćanje prilikom preuzimanja robe dostavnom službeniku.
Označite kvadratić "Prihvaćam uvjete kupnje" i kliknite na gumb "Završi narudžbu".
Ukoliko niste vični online kupnji, Vašu narudžbu možete poslati na mail info@baby-centar.hr. Narudžba mora sadržavati ime i prezime primatelja/platitelja, adresu za isporuku, broj telefona, broj faxa, e-mail adresu, odabrani način isporuke (pošta...), odabrani način plaćanja (unaprijed ili pouzećem); svi naručeni artikli moraju biti označeni točnom šifrom, nazivom i pakiranjem, količinom i cijenom. Narudžbe bez svih traženih podataka smatrati ćemo nevažećima. Za narudžbe poslane e-mailom vrijede isti uvjeti kupnje kao i za narudžbe poslane putem e-shop aplikacije baby-centar.hr
Narudžbu možete izvršiti i pozivom na brojeve   043 / 242 987, Mob. 099 / 2168 605, 098 / 9239 070 radnim danom od 09:00-18:00.
 
Plaćanje

Omogućujemo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Cijena je jednaka za sve vrste plaćanja kao i dostavu do vrata. Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se:

1. Virmansko plaćanje
Virman/opća uplatnica/internet bankarstvo odnosi se na plaćanje prijenosom sredstava na naš žiro-račun. Kod izbora ovog načina plaćanja, na Vašu e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

2. Pouzećem

Naručenu robu plaćate pouzećem



Komunikacija
Posjećivanjem i korištenjem baby-centar.hr e-Shopa prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.
 
Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.
 
Napomene:
Putem kontakt-broja možete jedino izvršiti narudžbu odnosno provjeriti status narudžbe (ukoliko na e-mail niste primili obavijest o statusu narudžbe)! Savjeti o korištenju proizvoda isključivo preko telefonskog poziva ili maila!
 
Robu isporučujemo i mi i naši partneri!


Usporedi