Izbornik

Ležaljke i njihaljke Ima 5 proizvoda.

 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Indigo je hranilica i ljuljačka za bebe 2u1.Jedinstveni proizvod na našem tržištu.  Željeli smo da Indigo šarmira roditelje svojim izgledom. Da će postati unutarnji ukras vašeg doma. Indigo je  dizajniran s pažnjom za detaljima – pogodan za korištenje i pun korisnih funkcija. Pomaže roditelju i pruža bebi udobnost tijekom obroka i odmora.

  1 699,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Lagani i šareni bouncer s mogućnošću ljuljanja, opremljen praktičnim sjenilom. Jedinstveni okvir s mehanizmom za sklapanje koji omogućuje presavijanje bouncera na kompaktnu veličinu. Opremljen udobnim sjedalima, podesivim naslonom i pojasom u 3 točke sigurnosti. Igračke postavljene na prečku iznad djeteta će privući pažnju svakom djetetu.

  359,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Bugies električna njihaljka stvorena je za najzahtjevnije roditelje koji traže proizvod koji pomaže u sigurnom i skladnom razvoju djeteta. Zahvaljujući udobnom sjedalu, pojasevima s 5 točaka, vrtuljkom sa smiješnim maskama, melodijama i mnogim funkcijama ljuljačke, Bugies je savršeno mjesto za odmor beba tijekom dana.

  1 299,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  FOREST je lagana i kompaktna njihaljka koja se može sklopiti. Ljuljačka je opremljena upravljačkim modulom koji omogućuje podešavanje 5 brzina ljljanja, melodije i postavljanje automatskog isključivanja. Uključena mreža za komarce omogućuje upotrebu ljuljačke na terasi.

  659,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Naša nova LOOP njihaljka opremljena je mnogim modernim rješenjima koja pomažu roditeljima u svakodnevnoj brizi za bebu. Uz melodije i pet brzina ljuljanja, LOOP ima i daljinski upravljač. Osim toga, LOOP ima mogućnost prepoznavanja glasa koji uključuje ljuljanje kada beba počne plakati.

  649,00 kn
Prikazuje 1 - 5 of 5 stavki
Usporedi