Izbornik

3u1 Ima 25 proizvoda.

 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Cristiano je najnoviji model u ponudi tvrtke Adamex koji se odlikuje jedinstvenim okvirom, opremljenim novim i jednostavnim sklopivim sustavom te novim komponentama koje kolica čine još pouzdanijima.

  5 799,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  MASSIMO kolica su stvorena ne samo za sigurnost i udobnost djeteta, već i u skladu s najnovijim trendovima u svijetu mode i dizajna. Ova jedinstvena kolica jamče najvišu udobnost u vožnji.

  5 199,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Luciano kolica su dizajnirana ne samo za sigurnost i udobnost djeteta, već i u skladu s najnovijim trendovima u svijetu mode i dizajna. 

  5 499,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Reggio je novi prijedlog ADAMEX kolica za roditelje koji cijene jednostavnost, malu težinu i male dimenzije nakon sklapanja. Kolica stojie na gel kotačima koji omogućuju udobnost vožnje i lako upravljanje jer se rotiraju za 360°.

  4 999,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  BARLETTA NEW model ističe se svojim dinamičnim i elegantnim dizajnom. Moderni sustav pričvršćivanja omogućuje vam jednostavnu zamjenu dijelova (košare, sportskog i autosjedalice). Svi dijelovi mogu se montirati naprijed ili natrag.

  4 899,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Neonex ALFA su nova multifunkcionalna kolica za roditelje koji cijene jednostavnost. Kolica stoje na napuhanim kotačima koji povećavaju udobnost vožnje, a okretni prednji kotači omogućuju laganu vožnju kolica s jednom rukom. Dijelovi kolica u potpunosti su podesivi.

  4 399,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Elegantna moderna kolica, vrlo udobna i jednostavna za uporabu.Sa Verdi kolicima će te biti zadovoljni zbog svoje praktičnosti, jednostavnosti i cijene, također prate razvoj Vašeg djeteta od rođenja pa sve do 3 godine. Vaša će beba uživati u udobnosti vožnje.Kolica ispunjavaju najviše EU standarde sigurnosti i kvalitete.

  3 999,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Možda ćete uživati u shoppingu u gradu ili dugim šetnjama u prirodi... No u svakom slučaju, Maxi Cosi-Stella su savršeno svestrana kolica za sva putovanja koje nadolaze, počevši od rođenja Vašeg dijeteta.

  6 098,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Prikladna su za korištenje od rođenja pa otprilike do 3,5 godine (0 - 15 kg).

  3 899,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Jane© Muum 3u1 kolica namijenjena su djeci od rođenja do oko 3 godine starosti, a sastoje se od Muum kolica, Micro košare, Koos autosjedalice grupe 0+, torbe za kolica i kišne navlake. Sve navlake su perive i izrađene od specijalnog  tekstila koji je otporan na habanje, vodu te ostale tekućine i mrlje, za jednostavno održavanje. Rok isporuke je od 4-10...

  5 839,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Nova gradska kolica iz radionice Jane. Kolica koja se prilagođavaju svim vrstama terena. Idealna su za naporan tempo i rutinu svakodnevnog gradskog života, kao i za duge šetnje po brdovitim terenima. Pogodna za korištenje od rođenja.

  5 949,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Poseban, exluzivan model-dezen Book plus 51 S Elite 3u1 kolica za 2019. godinu!Book 51 Mon Amour i Polo dječja kolica, komplet 3u1 atraktivna i moderna. Jednostavna za korištenje, lagana za vožnju, mekane i prozračne tkanine, Omogućava Vašem djetetu savršenu udobnost pri dužim šetnjama.

  7 819,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Peg Perego Book 51 S Fiat 500 dječja kolica 3u1 s Pop Up sjedalom atraktivnog i modernog su dizajna, izrađena kao posebna edicija prema legendarnom automobilu Fiat-u 500. Jednostavna za korištenje, lagana za vožnju, a sama tkanina napravljena je od mikrovlakana "Comfort-dry" koja je mekana i prozračna, pa omogućava Vašem djetetu savršenu udobnost pri...

  8 760,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Peg Perego Book 51 Titania 3u1 dječja kolica namijenjena su za dijete od rođenja do 4 godine života.U kompletu kolica 3u1 Class Navy je uključeno: sportsko sjedalo, Primo Viaggio SL autosjedalica (grupa 0+), Navetta Elite košara, torba s podlogom za presvlačenje, konstrukcija Book 51 Titania (tamno siva), košara za stvari.

  5 800,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Peg Perego Futura 3u1 dječja kolica namijenjena su za dijete od rođenja do 22kg težine. Boje su potpuno prilagođene i idealne za oba spola djeteta.

  4 750,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Holland su svestrana, moderna i lagana dječja kolica sa tkaninama neobičnih uzoraka. Nekonvencionalni dizajn kolica izdvaja Holland iz gomile. Prednost ovih kolica je plastično dno gondole s podesivim naslonom, što omogućuje održavati košaru čistom. Prednost modela Holland je i zatvorena košara za shopping za lakše spremanje manjih stvari. Konstrukcija...

  4 899,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  U duhu izvrsnih i popularnih Bebetto Solaris kolica, Bebetto Vulcano zadržava jednostavan dizajn rame, uz poboljšanja u vidu funkcionalnosti i dizajna.

  4 299,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Upoznajte novi Torino 2019 i uvjerite se da su to kolica za vas. Udobna i funkcionalna kolica – odličan izbor za roditelje koji znaju što žele.

  5 499,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Nova Luca dječja kolica su veliki dokaz da možete kombinirati višenamjensku funkciju s elegantnim dizajnom. Atraktivna presvlaka sa neutralnim bojama i dizajnerskim elementima čini ova kolica definitivno istaknutim svojim jedinstvenim izgledom. Mala težina i mogućnost sklapanja konstrukcije sa sportskim sjedalom čine ga idealnim za ljude koji traže...

  5 299,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Nova Luca dječja kolica su veliki dokaz da možete kombinirati višenamjensku funkciju s elegantnim dizajnom. Atraktivna presvlaka sa neutralnim bojama i završnim elementima u smeđoj eko-koži čini ova kolica definitivno istaknutim svojim jedinstvenim izgledom. Mala težina i mogućnost sklapanja konstrukcije sa sportskim sjedalom čine ga idealnim za ljude...

  5 299,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Funkcionalnost, sigurnost i dizajn – sve to ujedinjeno je u modelu Bebetto Vulcano. Novi impregnirani materijali, otporni na tekućine i sa UV zaštitom 50+  čine Bebetto Vulcano posebno praktičnim modelom. Funkcionalan i jednostavan način sklapanja i rasklapanja kolica – pravi je odabir za sve one koji cijene praktičnost i funkcionalnost.

  4 599,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Premium Class je kolekcija za najzahtjevnije. Zamislite sve ključne značajke dječjih kolica Bresso Premium, a zatim ih obogatite s kromiranom ramom i imitacijom karbonskih vlakana na košari. Premium Class je kombinacija vrhunskog dizajna i inovacije, te pružaju udobnost za vas i vaše dijete.

  7 299,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Premium Class je kolekcija za najzahtjevnije. Zamislite sve ključne značajke dječjih kolica TiTO Premium, a zatim ih obogatite s kromiranom ramom i karbonskim vlaknima na košari. Premium Class je kombinacija vrhunskog dizajna i inovacije, te pružaju udobnost za vas i vaše dijete.

  6 890,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Elegantna moderna kolica, vrlo udobna i jednostavna za uporabu. Sa Mikrus kolicima će te biti zadovoljni zbog svoje praktičnosti, jednostavnosti i cijene, također prate razvoj Vašeg djeteta od rođenja pa sve do 3 godine. Vaša će beba uživati u udobnosti vožnje.Kolica ispunjavaju najviše EU standarde sigurnosti i kvalitete.

  2 982,22 kn 3 799,00 kn
  Snižena cijena!
Prikazuje 1 - 24 of 25 stavki
Usporedi