Izbornik

Hranilice Ima 4 proizvoda.

 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Homee stolica može se koristiti na različite načine. To ovisi samo o dobi djeteta i potrebama. Jednom je klasična visoka stolica i olakšava hranjenje za stolom. Drugi put skup stolica + stola idealan za zabavu. Homee se u pogledu boja i profila uklapa u aktualnim trendovima.

  849,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  LUNA je stolica mnogih prednosti. Djeca će voljeti udobno sjedalo i presvlake s velikim šarenim slikama. Roditelji će cijeniti široke mogućnosti prilagodbe i jednostavnost održavanja čistoće. Naravno, stolica također ispunjava sve sigurnosne zahtjeve.

  699,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Model ONE hranilice za djecu. Praktična rješenja korištena u njoj korištena su za udobnost roditelja i djece. Suvremeni dizajn i visokokvalitetni materijali pružaju sigurnost malih korisnika.

  799,00 kn
 • Dostupno

  0 Recenzija(e)

  Indigo je hranilica i ljuljačka za bebe 2u1.Jedinstveni proizvod na našem tržištu.  Željeli smo da Indigo šarmira roditelje svojim izgledom. Da će postati unutarnji ukras vašeg doma. Indigo je  dizajniran s pažnjom za detaljima – pogodan za korištenje i pun korisnih funkcija. Pomaže roditelju i pruža bebi udobnost tijekom obroka i odmora.

  1 699,00 kn
Prikazuje 1 - 4 of 4 stavki
Usporedi